Veilige zorg

28/04/2020

De afgelopen weken heeft de epidemie een aanzienlijke impact gehad op de zorgverlening, zowel in de eerstelijnszorg als in ons ziekenhuis. De overheid bezorgt ons binnenkort nieuwe richtlijnen omtrent de mogelijkheid om geleidelijk en veilig de toegang tot de algemene en gespecialiseerde gezondheidszorg uit te breiden.       

Aarzel in de tussentijd niet om uw huisarts, behandelend arts of de spoeddienst van het ziekenhuis te contacteren als u ernstige klachten hebt. In ons ziekenhuis worden de COVID-patiënten strikt gescheiden van de niet-COVID-patiënten. Dit betekent concreet dat we alle patiënten tijdens een consultatie, onderzoek en hospitalisatie in een veilige en kwaliteitsvolle omgeving verzorgen.

Moet u opgenomen worden voor een gebroken heup, appendicitis, enz.? Ook al vertoont u geen symptomen, toch voeren we sowieso een coronatest uit om er zeker van te zijn dat u niet besmet bent. Zo kunnen we maximaal veilige zorg aanbieden. 

Hebt u vragen over uw uitgestelde consultatie, onderzoek of operatie? Neem dan zeker contact met het secretariaat van de behandelend arts.