SJKI denkt na over de heropstart

22/04/2020

Nu het aantal coronapatiënten in SJKI  gestaag daalt  kan de blik weer worden gericht op de heropstart van de (uitgestelde) consultaties, operaties en onderzoeken. Deze was vanwege de coronazorg stopgezet, maar inmiddels wordt nagedacht over het opstarten ervan.

Zodra we de toelating krijgen van de overheid zullen we terug starten met onderzoeken, consultaties, operaties en ambulante revalidatie.

Het ziekenhuis voert tot nader bericht verder dringende en essentiële onderzoeken, consultaties en operaties uit. Aarzel niet om contact op te nemen met uw arts of kom zo nodig naar de spoeddienst.

De triagepost van de huisartsen – gewijzigde openingsuren

Bel uw huisarts op wanneer u een vraag hebt over covid-19 of wanneer u zich ziek voelt. Hij/zij zal samen met u bepalen of een bezoek aan de triagepost nodig is. Enkel in dit geval wordt u doorgestuurd naar de triagepost. De triagepost van de huisartsen bevindt zich nog steeds  op onze campus de HAKI-SJKI-huisartsentriagepost voor patiënten met een vermoeden van COVID-19. De openingsuren zijn gewijzigd. Deze post is nu dagelijks op afspraak (na telefonische doorverwijzing door de huisarts) open van 11u tot 12u en van 16u tot 17u. (ook in het weekend).

De toegang vind je naast de overdekte doorgang van de parking naar de hoofdingang 

We blijven in ons kot!

We vragen uitdrukkelijk aan iedereen om strikt alle maatregelen verder te volgen om zo de pandemie verder in te perken en besmettingen te voorkomen. Een daling van het aantal opnames betekent niet dat we het virus onder controle hebben. We blijven samen vechten tegen het virus.  Blijf dus in uw kot!

Via onze facebookpagina en onze website houden we jullie op de hoogte van de mogelijke heropstart.