Dr. Joeri Barth: heupchirurg

03/12/2021

De directie, raad van bestuur en de dienst orthopedie van de Sint-Jozefskliniek Izegem hebben het genoegen u mee te delen dat Dr. Joeri Barth  sinds oktober 2021 werkzaam is als orthopedisch heupchirurg.

Dr. Barth behaalde zijn diploma Geneeskunde aan de universiteit van Gent waarna hij in 2013 zijn specialisatie als orthopedisch chirurg voltooide.

Na 2 binnenlandse fellowships in AZ Roeselare en AZ Aalst ter verdere bekwaming in de heuparthroplastie, heuprevisies alsook de direct anterieur spiersparende toegangsweg verrichtte hij aanvullend een fellowship in het befaamde traumacentrum Uniklinik Mainz, Duitsland, alsook een bijkomende opleiding in de Young Adult heupproblematiek aan de UCLH te Londen onder leiding van dr. Johan Witt.

Hij is sinds 2015 voltijds werkzaam als heupchirurg/traumatoloog te az groeninge Kortrijk.

In het kader van de verdere nauwe samenwerking tussen de Sint-Jozefskliniek Izegem en az groeninge versterkt dr. Barth deeltijds de dienst orthopedie op het vlak van de heupchirurgie, samen met collega dr. Jan Dujardin.

Hij doet er de woensdag consultaties op afspraak. Orthopedische ingrepen zijn voorzien op dinsdag.

Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u altijd terecht op het secretariaat orthopedie (051 33 47 00).of bij Orthopedie.